Obnovljeno stubište na željezničkoj stanici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić s pročelnicima Ivanom Majerom i Goranom Blagojevićem te šefom kolodvora područja Našice-Đurđenovac–Zdenci-Orahovica Ivicom Sukom, razgledao je danas radove na obnovi stubišta na željezničkoj stanici Našice grad te dio radova koje su odradile “Hrvatske željeznice”. Grad Našice – rekao je gradonačelnik – svoj dio uređenja stepeništa uspješno je završio, građani tako sada imaju kraći put prema središtu grada, a sve se napravilo prema propisima kako slučajno netko ne bi stradao. Zahvalio je “Hrvatskim željeznicama”na dobroj suradnji te istaknuo kako je uvjeren i u nastavak dobre suradnje kako s “Hrvatskim željeznicama”, tako i sa svim partnerima.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit