Smiruje se epidemiološka situacija u Osječko-baranjskoj županiji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata obrađeno je ukupno 104 uzorka, od kojih su četiri bila pozitivna na koronavirus – 2 iz Đakova te po 1 iz Čepina i Osijeka. Svi novooboljeli su kontakti već evidentiranih pozitivnih osoba, a ukupan broj aktivno pozitivnih osoba trenutno je 251. U Kliničkom bolničkom centru Osijek ukupno je hospitalizirana 21 osoba, dvije manje nego dan ranije, s tim da je jedna osoba i dalje na respiratoru. Samoizolacija je u zadnja 24 sata određena za četiri kontakta novooboljelih, a pod tom mjerom na području županije trenutno je ukupno 834 osoba. Policija nije zaprimila dojave građana o kršenju samoizolacije, a prilikom 68 samoinicijativnih provjera sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi.

Što se tiče našeg područja, jučer je testirano 15 osoba, a stiglo je 17 negativnih nalaza.

izvor: OBŽ, OŽB Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit