Tihomir Dujmović u Našicama predstavio svoje knjige

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara u Gradu Našicama, u dvorcu Pejačević je, u organizaciji Grada Našica i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, održana  književna večer. Gost večeri bio je novinar, tv-voditelj i kolumnist Tihomir Dujmović koji je predstavio publici svoje knjige “Hrvatske novinarske tragedije 1945-1995.”, “Tko je ubio Zvonka Bušića” – prema kojoj je nastala i kazališna predstava i najnoviju knjigu, “Regija kao treća Jugoslavija” za koju recenziju potpisuju Andrija Hebrang i Zlatko Hasanbegović. Kako je autor upozorio, a kroz knjigu i obrazložio, kroz sport, umjetnost i politiku, Hrvatsku se gura u kontekst bivše Jugoslavije, a ne među zemlje Europske unije i to, istaknuo je, nije slučajno već je pomno planirano od međunarodne zajednice. Riječi zahvale na dolasku u Našice i sudjelovanju u Danu sjećanja na žrtvu Vukovara, gostu večeri uputili su gradonačelnik Josip Miletić i ravnateljica knjižnice Silvija Šokić.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit