Đurđenovčani odali počast Vukovaru i vukovarskim žrtvama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji đurđenovačke HVIDRE, jučer je povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Đurđenovcu prigodan program. U Župnoj crkvi sv. Josipa, župnik fra Tonio Vučemilović služio je svetu misu zadušnicu. Članovi HVIDR-e, vukovarski veterani, predstavnici Općine i građani Đurđenovca u mimohodu su Ulicom Alojzija Stepinca prošli od crkve do centra organizirajući tako đurđenovačku Kolonu sjećanja. U centru su upalili svijeće i lampionima ispisali ime grada heroja – Vukovara. Predsjednik Udruge Zlatko Šumrada i općinski načelnik Hrvoje Topalović podsjetili su na najteže i najtužnije dane novije hrvatske povijesti i odali počast svim žrtvama i svim braniteljima Vukovara s đurđenovačkog područja. Molitvu za sve žrtve izmolio je fra Tonio Vučemilović. Obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara paljenjem svijeća, tijekom dana, pridružili su se vrtićanci i učenici Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit