Teo Guljaš prva beba u 2020. godini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer u 13:25 minuta u našičkoj je bolnici rođena prva beba ove godine. Marija Lulić Guljaš iz Gata rodila je dječaka Tea. Tri minute nakon Tea, rođena je i djevojčica Emma, a majka je Josipa Vulama iz Granica. Tea i Emmu i njihove majke, danas su obišli i darivali gradonačelnik Josip Miletić, dogradonačelnik Krešimir Žagar, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić i predsjednik Upravnog vijeća Bolnice Josip Matek u pratnji doktorice Kristine Bračun Crnković i glavne sestre Bolnice Zvjezdane Gvozdanović. Majke i djecu darivali su prigodnim darovima i cvijećem, a Grad Našice za djecu je izdvojio po 2,500 kuna. Gradonačelnik Miletić čestitao je roditeljima, te je zahvalio svim djelatnicima našičke bolnice na kvalitetnom i ustrajnom radu. Gradonačelnik Miletić malenom Teu uručio je i nagradu u ime predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Naglasio je kako je u prošloj godini za opremu novorođene djece iz gradskog proračuna isplaćeno više od 400.000 kuna.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit