Rekonstrukcija i dogradnja DV “Jaglac” Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović nakon provedenog postupka javne nabave, potpisao je Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg vrtića “Jaglac” u Đurđenovcu. Vrijednost radova je 3 milijuna i 600 tisuća kuna s PDV-om. Radovi će biti izvršeni u roku od 250 dana, a uz to će se i vrtić najmodernije opremiti. Sredstva su osigurana iz Europskog fonda za ruralni razvoj. Načelnik Topalović izrazio je zadovoljstvo što Općina Đurđenovac nastavlja s uspješnom realizacijom EU projekata, a posebno što će se ovim projektom osigurati najmoderniji uvjeti za odgoj djece i rad odgojiteljica. Bit će dograđen i dio za jasličku skupinu koja će biti oformljena čim se radovi završe.

tekst: N. Pavlus, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit