Sve je spremno za 21. Festival “Dani slavonske šume”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice i Turistička zajednica Grada zajedno sa suradnicima organiziraju Festival Dani slavonske šume – 21. po redu. Bit će održan od 10. do 12. rujna, a središnji festivalski dan bit će subota 11. rujna.  Danas je održan organizacijski sastanak sudionika festivala.

– Sve je spremno za 21. festival Dani slavonske šume koji je nama Našičanima jedna od temeljnih turističkih i promidžbenih aktivnosti za  naš grad na državnoj razini. Prošle godine je festival bio organiziran sukladno epidemiološkim mjerama, a ove godine kada su mjere znatno blaže, očekuju nas brojna događanja. U dogovoru s “Hrvatskim šumama” zamišljena je prezentacija spretnosti sjekača kojom će se sugrađanima i gostima pokazati rad šumskog radnika. Nadalje, Našice kao grad obrtnika, s 300-tinjak registriranih obrtnika, na festivalu će predstaviti njihove proizvode. Grad smo udruga pa će i brojne udruge prezentirati svoj rad – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Pozvao je sve da 11. rujna, u skladu s epidemiološkim mjerama, posjete događanja u Velikom parku koji će uskoro biti u punom sjaju, kako i zaslužuje s  obzirom na sredstva koja su uloženja u posljednje dvije godine.

Zadovoljan sastankom je i direktor Turističke zajednice Grada Srečko Perković: – Imam  pozitivnu tremu jer mislim da će se ovogodišnji Festival “Dani slavonske šume” vratiti na ranije godine, s obzirom da smo prošlogodišnji, zbog koronavirusa,  održali samo da uspijemo održati tradiciu.  Pozivam sve u petak  (10. rujna) na Noć festivala na kojoj će nastupiti HKD “Lisinski”, a zatim će koncert održati Mia Dimšić. Otvorenje i festivalska događanja bit će u subotu (11. rujna) u Velikom parku, a nedjelju (12. rujna) će obilježiti Dan našičkog sporta te kazališna predstava.

Na današnjem radnom sastanku dogovoreno je da će se meso za kuhanje čobanca dijeliti 8. rujna u 20 sati u dvorištu hotela.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit