Dostojno će se obilježiti 30. obljetnica odlaska 67 dragovoljaca u obranu Vukovara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je održao sastanak s vodstvom Udruge “Vukovarskih veterana” Našice – predsjednikom Davorom Batracem i tajnikom Branimirom Jokićem. Grad će – rekao je gradonačelnik – biti u organizaciji obilježavanja ovogodišnje značajne 30. obljetnice odlaska 67 dragovoljaca s tadašnjeg našičkog područja u obranu grada heroja Vukovara 27. rujna 1991. godine. To je – istaknuo je – veliki datum, kako za Grad Našice, tako i za Republiku Hrvatsku. Taj datum bit će obilježen 25. rujna velikom proslavom u Donjoj Motičini. Obilježavanje će se nastaviti 26. rujna kada će Grad zajedno s našim vukovarskim dragovoljcima, organizirati odlazak u Vukovar. Tamo će, sve koji se odazovu, naši vukovarski branitelji provesti ulicama grada i lokacijama na kojima su se borili te podsjetiti na sve što im se događalo u obrani i nakon pada grada heroja.

 

tekst: N.Pavlus, foto: Grad Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit