Stručno usavršavanje iz radne pedagogije

Facebook
Twitter
Pinterest
U organizaciji Udruženja obrtnika Našice i srednjih škola Isidora Kršnjavog Našice i Josipa Kozarca Đurđenovac, održan je seminar "Stručno usavršavanje iz radne pedagogije". Predavanje je održala pedagoginja našičke srednje škole Isidora Kršnjavog Katica Molnar, a za 35 majstora – stručnih učitelja i vlasnika obrta odnosno zaposlenika kod pravnih osoba.

Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, majstorima – stručnim učiteljima, izdat će potvrdu o stručnom osposobljavanju. Ova potvrda uvjet je za produženje valjanosti stare dozvole – licence kojom je do sada ostvarivano pravo primanja naučnika. Prema evidenciji Udruženja obrtnika Našice, ovakav seminar treba pohađati još 30 majstora – stručnih učitelja, a prijave se primaju do 25. ovog mjeseca.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit