Ispraćaj osmaša

Facebook
Twitter
Pinterest
U Osnovnoj školi kralja Tomislava Našice jutros je organiziran ispraćaj učenika 8. razreda, a obilježila ga je prigodna svečanost, druženje te uručivanje priznanja i zahvala najboljim učenicima. Mnogo uspjeha u daljnjem školovanju osmašima su poželjeli ravnateljica škole Blaženka Kapetanović i gradonačelnik Krešimir Žagar. Mali maturanti – kako zovu učenike osmih razreda – predstavili su se svojim zajedničkim plesom, pojedinačnim programima po razredima te riječima zahvale cijeloj školi u kojoj su proveli lijepe učeničke godine.

Uručena su i priznanja i zahvale najboljim učenicima škole te onima koji su postigli zapažene uspjehe. Najboljom sportašicom škole proglašena je Neomi Grgić, a najbolji sportaš Toni Dundović. Najbolji sportski razredi su 7.c i 8.a. Posebno su nagrađeni i učenici karatisti koji su nastupili u Torontu: Amadej Korbar, Laura Karakaš, Vedran Baričević i Vjekoslav Radan. Najbolji učenik je Vlatko Gašparić, a prvu nagradu za literarni rad osvojila je Vedrana Kresoja. Nagrade i priznanje učenicima su uručili: gradonačelnik Krešimir Žagar, županijski vijećnik Zvonko Ibriks, zatim najbolji sportaši grada Našica, predstavnici Sportske zajednice Grada te našičkih sportskih klubova.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit