SSIK Našice na 3. Milenijskom natjecanju iz kreativne industrije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenice 4.a razreda opće gimnazije Nina Koljđeraj, Tatjana Djedović i Lana Kapraljević uz mentorstvo profesorice savjetnice Mirjane Rajić sudjeluju na međunarodnom natjecanju naziva 3. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u organizacije Ekonomskog fakulteta iz Osijeka. Cilj je Milenijskoga natjecanja potaknuti razvoj kreativnosti, kritičkog promišljanja, digitalnih vještina, čitalačke pismenosti i inovativnosti  kod djece i mladih pri izradi idejnih rješenja povezanih sa sektorima kreativne industrije. Natjecanje je organizirano u tri kategorije ovisno o dobi natjecatelja te je namijenjeno osnovnoškolskom, srednjoškolskom i visokoškolskom uzrastu. Teme natjecanja su: glagoljica, mitologija i Put svile. Za srednjoškolce je predviđena kategorija Kreativni kalendar. Temu mitologije ekipa 4.a razreda obradila je koristeći digitalne alate te izradila video uradak o mitu o Narcisu. Mitologiju su povezali s kozmetičkom industrijom pri čemu su se referirali na kalendar te izradili adventski kalendar za promociju kozmetičkih proizvoda.

izvor:SSIK

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit