Sportski vikend

NK  Vihor ostvario je još jednu pobjedu i upisao nove bodove. U 11. kolu 3. Hrvatske nogometne lige – istok, Jelisavčani su ugostili ekipu Belišća i pobijedili 1:0 pogotkom Marina Vučemilovića.

Međužupanijska nogometna liga Slavonije i Baranje stigla je do 10. kola. Nogometaši Naška su pogocima Tomića i autogolom Jelečkog s 2:0 kao domaćini nadvisili vukovarsku Vuteks Slogu.

U prvenstvenom susretu 10. kola Prve županijske nogometne lige, jučer je u Feričancima domaći FEŠK ugostio ekipu Slavonije iz Punitovaca. Feričančani su pobijedili s uvjerljivih 5:1.

I u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Našice ovog su vikenda odigrani prvenstveni susreti 10. kola:
Slavonija (Klokočevci) – Motičina 1:3
Seljak (Koška) – Lila 0:0
Sloga (Podgorač) – Đurđenovac 3:2
Željezničar (Markovac) – Iskrica (Šaptinovci) 0:2
Zoljan – Polet (Bokšić) 5:1
Omladinac (Vukojevci) – Šipovac 2:1
Mladost (Stipanovci) – Croatia (Velimirovac) 1:3

U Ligi Nogometnog središta Našice jučer su odigrane utakmice 10. kola:
Brezik – Lađanska 0:0
Martin – Omladinac (Niza) 0:8
Lug (Bokšić Lug) – Zagorac 1952 (Beljevina) 0:5
Mladost (Breznica Našička) – Vihor II (Jelisavac) 0:6
Vuka (Razbojište) – Poganovci 1:7
Dinamo (Budimci) – Seona 5:0

U 2. hrvatskoj rukometne ligi – Istok, u Našicama je odigrana prvenstvena utakmica 4. kola između NEXE-a II i Nove Gradiške. Našičani su pobijedili rezultatom 27:26.

U prvenstvenoj utakmici 1. kola Druge hrvatske kadetske rukometne lige istok, rukometaši NEXE-a gostovali su u Osijeku gdje su s 35:24 svladali domaći Feniks.

Jučer su u Našicama, u sklopu 1. hrvatske rukometne lige dječaci B, prvenstvenu utakmicu odigrali NEXE i Petrijevci. Našičani su pobijedili s uvjerljivih 15:8.

U sklopu 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige – istok mlađi kadeti Nexea nadvisili su ekipu Viro Virovitice rezultatom 26:18.

U subotu je u Našicama odigran prvi odbojkaški turnir mlađih kadetkinja – grupa B u okviru prvenstva Slavonije i Baranje:
ŽOK Našice – ŽOK Osijek 0:2
ŽOK Osijek – ŽOK Vinkovci 2:0
ŽOK Našice – ŽOK Vinkovci 2:0

Nakon dvije pobjede u prva dva kola 2. HMNL protiv Požege i Valpova, MNK Našice upisao je i 3. pobjedu u utakmici 3. kola u Vinkovcima. Našički malonogometaši svladali su domaću Aureliu s 2:0 – pogotke su postigli Purgara i Galinec. MNK Našice trenutno je na vrhu prvenstvene ljestvice kao jedina ekipa s maksimalnim učinkom u novoj sezoni. Utakmica idućeg 4. kola bit  će odigrana 5. studenog u Našicama protiv MNK Unitas (Nova Gradiška)

Kuglači Đurđenovca poraženi su u 6. kolu 1. B hrvatske kuglačke lige sjever od ekipe Pakraca 5:3. Najbolji učinak imao je Branko Grandić oborivši 577 čunjeva.

Kuglači Našica odigrali su susret 4. kola 3. hrvatske kuglačke lige istok u gostima kod kuglača Darde. Susret je okončan pobjedom Darde rezultatom 7:1, najbolji učinak kod Našičana imao je Vlado Markulić oborivši 534 čunja.

Tekst: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest