Sjednica Vijeća i početak izgradnje javne rasvjete u industrijskoj zoni Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je održana sjednica Općinskog vijeća Općine Podgorač na kojoj je jednoglasno dana suglasnost na provedbu projekta i sklapanje Partnerskog sporazma o pripremi, realizaciji i provedbi EU projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Našice”. Projektantska vrijednost projekta iznosi 165.010.198 kuna, a studijom izvodljivosti predvidivi iznos udjela sufinanciranja radova na vodocrpilištu Velimirovac je 75.550 kuna.

Nakon sjednice Vijeća, u podgoračkoj industrijskoj zoni označen je početak radova na izgradnji javne rasvjete koja bi trebala biti dovršena u roku od 30 dana. Vrijednost investicije je oko 500.000 kuna, od čega je 360.000 kuna sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva. Radove izvodi tvrtka Elektro-Lovošević iz Našica. – Nakon javne rasvjete bit će izgrađena i plinska mreža te prilazna cesta pa će time zona biti u potpunosti opremljena do sljedećeg ljeta. Naime, ovaj je projekt odlukom Vlade RH uvršten u “Projekt Slavonija” – istaknuo je Đanić i zaključio kako bi dovršetak opremanja industrijske zone od 70.000 kvadratnih metara trebao pridonijeti otvaranju novih radnih mjesta i zaustavljanju iseljavanja radnika iz Općine Podgorač.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit