5 kaznenih djela i 6 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih policija izdvaja: jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo krivotvorenje isprava. U vremenu od 3. do 6. srpnja, u Osijeku nepoznati je počinitelj provalio u skladište tvrtke u studentskom domu u izgradnji, iz kojeg je otuđio više od 40 LED rasvjetnih tijela. Tvrtki je nastala materijalna šteta veća od 40.000 kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „krivotvorenje isprave“. Policijski službenici 29. svibnja, u Ulici Šandora Petefija, u Belom Manastiru zaustavili su osobni automobil s nepripadajućim registarskim pločicama, kojim je upravljao 41-godišnjak. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 41-godišnjak 29. svibnja, na svoje vozilo stavio registarske pločice iako iste ne pripadaju navedenome automobilu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama“. Jučer, 6. svibnja, u poslijepodnevnim satima, u Kopačevu temeljem naloga suda kod 39-godišnjaka obavljena je pretraga doma i drugih prostorija. Pretragom su policijski službenici pronašli i oduzeli jednu PVC vrećicu sa sadržajem oko 170 grama marihuane.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom lipnja 2020. godine, u namjeri proizvodnje droge marihuane zasadio i uzgojio nekoliko stabljika indijske konoplje. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, dok su preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su na području Belišća te po jedna na području Osijeka, Donjeg Miholjca i Đakova.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit