Franjo Bakač i dalje predsjednik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU Donjoj Motičini je održana izborna skupština Općinske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika. Za predsjednika je ponovno izabran Franjo Bakač, dopredsjednici su Franjo Les i Đuro Flam, tajnik je Marko Bogdanić, a blagajnica Anica Bakač. Izabrani su i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te Suda časti. Novi-stari predsjednik Franjo Bakač zahvalivši na ukazanom povjerenju istaknuo je da je plan HSU-a Donja Motčina povećanje članstva, dobra priprema za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani u svibnju sljedeće godine te, kao do sada, rad na poboljšanju životnih uvjeta svih stanovnika u općini Donja Motičina.

Predsjednik Županijskog odbora HSU-a Osječko-baranjske županije Ivica Kozina podsjetio je nazočne da nitko o umirovljenicima neće voditi brigu osim HSU-a te da se zajednički moraju izboriti za prava i bolji život građana treće životne dobi. Skup je pozdravio i dopredsjednik stranke Ivan Jakobljević. On je, pak, podsjetio da dug umirovljenicima nikada ne bi bio vraćen da u Saboru nije bilo tri zastupnika HSU-a. Pohvalio je rad HSU-a u Donjoj Motičini i pozvao je građane da podrže stranku umirovljenika na lokalnim izborima 2009. godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit