Sinoć u Lađanskoj u prometnoj poginuo vozač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Ulici Matije Gupca u naselju Lađanska, sinoć oko 22 sata, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće došlo je kada se vozač osobnog automobila iz smjera Jelisavca u smjeru Ribnjaka nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je sletio s kolnika u odvodni kanal gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. Od siline udara, vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, ispao je iz vozila te je na njega palo vozilo uslijed čega je smrtno stradao. Nakon udara došlo je do zapaljenja osobnog automobila koji su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju identiteta vozača, a očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Našice.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit