Održana izvještajna sjednica Skupštine pčelarske udruge “Pčela” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U nazočnosti velikog broja članova i gostiju, jučer je u domu DVD-a Markovac održana redovita izvještajna sjednica Skupštine pčelarske udruge “Pčela” Našice. Nakon pozdravnih riječi i utvrđivanja dnevnog reda, izviješće o radu podnio je predsjednik udruge Željko Špoljarić. Kako je istaknuo, 2022. godina je za našičke pčelare bila vrlo dobra. Članovi su odradili brojne radne akcije u kojima su se uređivale prostorije udruge, a uz veliku podršku Grada Našica i gradonačelnika Krešimira Kašube, pokrenuta je i linija za proizvodnju satne osnove, na što su posebno ponosni. Prošla je godina i po pitanju prinosa meda bila poprilično dobra, pa pčelari mogu biti zadovoljni, zaključio je Špoljarić. Izviješće je prihvaćeno jednoglasno kao i izviješća blagajnika i povjerenika pašnog reda. Skupštinu su pozdravili gradonačelnik Krešimir Kašuba i predsjednik Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski. Čestitajući našičkim pčelarima na dobrom radu, obojica su obećali i dalje punu podršku i pomoć sukladno mogućnostima. Skupštini se obratio i član izvršnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza Željko Tomić koji je pohvalio rad udruge.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit