8. Našički rock fest podsjetio na najljepše godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je održan 8. Našički rock fest u organizaciji Glazbene udruge “Strat”. U Dublin’s pubu nastupali su bandovi: D’intriga, Dora band, Cookie &The Monsters i Tribute rock band te oduševili svoju nekadašnju publiku, ali i neke nove generacije okupljene sinoć na ovom rock događaju.

– Uvijek nam je najdraže u Našicama nastupati i ništa ne može zamijeniti taj osjećaj. Mi smo klasični rock band, sviramo covere koje volimo, a voli ih i naša publika. Sviramo još od 1976. godine kada smo prvi nastup imali u malom dvorcu koji se sada obnavlja i uvijek kada sviramo to je još uvijek s istim guštom.  Ovo je tradicionalni “Rock fest” u “Noći muzeja” kojim se uvijek vraćamo svojoj publici – rekao je Igor Svilar iz banda “Cookie &The Monsters”.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit