Regionalna radionica „Izravna plaćanja i IAKS mjere u 2023. godini” u Osijeku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Regionalne radionice „Izravna plaćanja i IAKS mjere u 2023. godini” održat će se sutra ( 30. ožujka) u Osijeku, u HGK ŽK Osijek. S obzirom na veliki interes održat će se dvije radionice, prva s početkom u 12 sati (prezimena A-J) te druga s početkom u 15 sati (prezimena K-Ž).

Radionica je namijenjena prvenstveno poljoprivrednicima, ali i stručnim službama i službama za podršku poljoprivrednicima u RH. Mogućnosti i novosti vezane za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2023. godinu predstavit će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Online prijenos radionice osiguran je putem Facebook-a i YouTube-a.

Regionalne radionice na temu izravnih plaćanja i IAKS mjera održane su u Splitu i Rijeci, 4. travnja održat će se radionica na istu temu u Zagrebu.

Za više informacija pratite ruralnirazvoj.hr.

 

izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit