Zanimljivo predavanje u sklopu Erasmus+ projekta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga danas je u sklopu projekta Erasmus+, u kojemu sudjeluju učenici i profesori iz Hrvatske, Poljske, Portugala, Španjolske, Italije i Rumunjske, održano predavanje na temu „Arhitektura: putovanje kroz vrijeme i prostor”. Na predavanju je sudjelovalo četiri predavača – Ivan Leš, nekadašnji učenik naše srednje škole te dizajner i profesor engleskog i povijesti koji je održao predavanje pod nazivom „Vitezovi Templari u srednjovjekovnoj Hrvatskoj”, Darija Walter i Dora Kralik iz osječke udruge PLANTaža održale su predavanje na temu „Urbana kultura kao razvojni potencijal” te jedna od najpoznatijih hrvatskih street art umjetnica Marina Mesar – Oko koja je održala predavanje pod nazivom „Kako se stvara urbana magija?”.

Profesor likovne kulture i organizator današnjeg predavanja Ivan Hajek rekao je kako je ovo predavanje samo jedno u nizu aktivnosti koje se provode u sklopu Erasmus+ projekta te da će učenici u sklopu njega danas izrađivati i veliku maketu našičkog Trga dr. Franje Tuđmana , sutra putovati na izlet u Zagreb, a u petak će učenici sudjelovati na raznim radionicama.

U organizaciji aktivnosti Erasmus+ projekta sudjeluju brojni profesori Srednje škole Isidora Kršnjavoga, a koordinatori projekta su profesorica Nikolina Pavlović i profesor Goran Hajnal.

 

Tekst i foto: K.Matasić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit