Pucao iz automatske puške

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.
PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 51-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. U subotu, 22. siječnja, u kasnim večernjim satima, u Jagodnjaku, u dvorištu obiteljske kuće, 51-godišnjak je u alkoholiziranom stanju pucao iz automatske puške, koju je ilegalno posjedovao, u smjeru policijskih službenika i susjednih kuća. Brzom reakcijom interventne policije Policijske uprave osječko-baranjske, 51-godišnjak je svladan i uhićen na mjestu događaja. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.
Jučer, 23. siječnja, policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu doma i drugih prostorija u Jagodnjaku, vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljanina. U pretrazi su policijski službenici pronašli i oduzeli ručnu bombu, pušku i više komada streljiva.
Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće. U 2 prometne nesreće 3 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a 1 prometna nesreća je za posljedicu imala materijalnu štetu.

izvor: PUOBŽ

foto: ilustracija PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit