Pronađen kradljivac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

IZ TRGOVINE UKRAO KOCKICE
30.studenog prošle godine, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iskoristio prisutnost većeg broja kupaca i s prodajnih polica ukrao kockice za igru i kutiju jednokratnih rukavica. Pravnoj osobi iz Zagreba je počinjena materijalna šteta oko 1.800 kuna.
Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

PRONAĐEN POČINITELJ KAZNENIH DJELA
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetni hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe i kazneno djelo teške krađe. Naime, u noći 5. na 6. prosinca prošle godine, u Belišću, maloljetnik je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao moped. Vlasniku, 66-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta od oko 5.000 kuna. 5. siječnja, tijekom noći, u Belišću, maloljetnik je provalio u benzinsku postaju te iz prodajnog prostora ukrao novac, različite vrste cigareta i alkoholnih pića. Pravnoj osobi iz Zagreba je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 6.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće, u 1 prometnoj nesreći 1 osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a 2 prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirane su dvije prometne nesreće, a na području Đakova jedna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit