Prva sjednica našičkog HDSSB-a u 2012.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Izvršni odbor HDSSB-a Grada Našica  održao je prvu ovogodišnju sjednicu, a na dnevnom redu bilo je izvješće i analiza rada u proteklom razdoblju s posebnim osvrtom na provedene izbore  zastupnika u Hrvatski sabor. Izborna promidžba u Gradu Našicama provedena je besprijekorno – zaključeno je na sjednici.  Rezultat toga su i izuzetni rezultati postignuti na izborima. Na području Grada Našica osnovano je 14 temeljnih ogranaka;  obuhvaćena su sva naselja, osim Gradca Našičkog. Planom aktivnosti, temeljni zadatak je priprema za lokalne izbore – rekao je predsjednik našičkog HDSSB-a Hrvoje Šimić i zaključio da su pripreme za lokalne izbore na području Grada Našica i službeno počele te da na izborima HDSSB s razlogom očekuje veliki uspjeh. Izvršni odbor je donio i odluku o kooptiranju novog člana Izvršnog odbora.
Asja Godžirov – Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit