Priznanja i nagrade školskim sportskim ekipama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ravnateljica OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović, učiteljica Đurđica Mašić te učenice Mia Dundović i Dorotea Horvat nazočile su godišnjoj sjednici Školskog športskog saveza Osječko – baranjske županije. Sjednicu su vodili predsjednik Zlatko Kraljević i tajnica Mirna Rajle-Brođanac. Gosti sjednice su bili predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Nikola Perković, glavni tajnik Ivan Dujić i zamjenik župana Osječko – baranjske županije Goran Ivanović. Na sjednici su zamjenik župana Goran Ivanović i predsjednik Saveza Nikola Perković uručili priznanja i nagrade školskim sportskim ekipama koje su osvojile medalju na državnom prvenstvu te najuspješnijim školskim sportskim društvima. Na državnom prvenstvu Školskih sportskih društava Hrvatske, djevojčice Osnovne škole kralja Tomislava ekipno su osvojile 1. mjesto u šahu i dobile nagradu od 1.500 kuna, a djevojčice u streljaštvu osvojile su 3. mjesto i dobile 500 kuna. U ime ekipa nagradu su primile Mia Dundović i Dorotea Horvat. Ekipu šahistica, podsjećamo, činile su: Petra Vidović, Tina Gretić, Mia Dundović, Elizabeta Bernat i Ena Rončević. Ekipu streljaštva činile su: Dorotea Horvat, Nikolina Tutnjević i Dora Rogač.

izvor: OŠ kralja Tomislava

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit