Učenici predali donaciju “Farmici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenici OŠ kralja Tomislava i učiteljica Đurđica Mašić posjetili su volontere skloništa Udruge za dobrobit i zaštitu pasa i mačaka “Farmica” Našice. Donirali su im 30 kg jabuka, posudice za hranu, dekice, povodce, hranu i 812 kuna za napuštene pse i mačke. Dorotea Horvat je u ime učenika i razrednika uručila donaciju vrijednim volonterima Mateji Kilibarda i Nenadu Kneževiću koji su zahvalili na donaciji. Učenici su zatekli volontere  u hranjenu i čišćenju boksova. Upoznali su stanovnike „Farmice“ koji su sklonjeni s ulice. Doznali su da trenutno četiri volontera vode brigu o Udruzi „Farmica“ za napuštene životinje: magarca magu Miška, svinju Ružu, dvije vijetnamske svinje, oko 70 pasa, koza, mačaka, kokoši i pataka, imena životinja, koliko su stare, te koliko ih se do sada udomilo. Na kraju posjete učenici su ispratili malu Ledu na udomljenje.  Doznali su da su udruzi potrebna novčana sredstva za veterinarske troškove: za bolesne pse i mačke,  sterilizaciju, operacije pasa i mačaka, čipiranje i druge neophodne stvari. Mole sve građane velikog srca da pomognu radu skloništa za pse i mačke te donirajući slamu, zob, stare deke, krpe, ručnike, povodce i ogrlice koje više ne koristite, kao i hranu za pse i mačke. Učenici i učiteljica Mašić se zahvaljuju zapovjedniku DVD Našice Zvonku Ljubljanoviću, vatrogascu Robertu Hrenu za prijevoz i profesoru Rajku Kusturiću na jabukama.

izvor: OŠ kralja Tomislava

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit