Pjesnička večer u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pjesnička sekcija HKD-a „Manuel“ Feričanci u suradnji s Općinom Feričanci organizirala je promociju knjige – zbirke poezije „Heroji se nikad ne zaboravljaju”. Knjiga je predstavljena u sklopu književne večeri koja je održana u domu DVD-a Feričanci. Sve nazočne pozdravio je urednik knjige Zlatko Rođak koji je istaknuo kako je knjiga svojevrstan rezime susreta koji se održavaju svake godine u Feričancima, a povodom pada grada heroja Vukovara i smrti hrvatskog branitelja Manuela Grgurića, koji je poginuo upravo u Vukovaru. Molitvu za Manuela i sve druge hrvatske branitelje predvodio je Željko Bračun. U ime općine Feričanci dobrodošlicu gostima poželio je zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Denis Jurišić i predsjednik HVIDRE Đurđenovac Zlatko Šumrada. U zbirci je zastupljeno 32 autora od kojih su mnogi gostovali na subotnjoj književnoj večeri. Gosti na predstavljanju bili su Pjevačka skupina „Snaše“ KUD-a Kolo iz Narda, zbor Matice umirovljenika grada Belišća, KUD “Jasen” Šaptinovci i glazbenik Matija Rister iz Orahovice.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit