Prijetnje ubojstvom, napad, krađa…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je šest kaznena djela od kojih izdvajaju: jedno kazneno djelo krađa, jedno kazneno djelo prijetnja, jedno kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode, jedno kazneno djelo teška tjelesna ozljeda i jedno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U izvješću se navodi kako provedenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja da je 44-godišnji hrvatski državljanin 11. travnja, u poslijepodnevnim satima, u Ulici Stjepana Radića u Osijeku, došao u prostorije tvrtke gdje je zatekao 52-godišnjaka iz Bilja i 45-godišnjaka iz Višnjevca. Zaključao je ulazna vrata te im spriječio izlaz iz prostorije, prilikom čega je uz prijetnje ubojstvom iste tjelesno napao. Odvijačem zadao je više ubodnih rana 52-godišnjaku u vidu posjekotina i kontuzija te uništio više komada opreme. Ozlijeđenom 52-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.  Osumnjičeni je ispitan i predan pritvorskom nadzorniku. Jučer je, u Čvrsničkoj ulici u Osijeku, nepoznati počinitelj iz nezaključanog teretnog automobila ukrao torbicu s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i više ključeva. Vlasniku 32-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko stotina kuna. Policija izvješće zaključuje informacijom da u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske nije bilo prometnih nesreća.

izvor: PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit