Broj pacijenata u samoizolaciji smanjio se s 3 na 2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Situacija na našem području je zadovoljavajuća – rekao nam je danas ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić. Istaknuo je kako je pacijent zaražen koronavirusom koji se liječi u našoj bolnici i dalje dobro te pojasnio da se očekuju dva uzastopna kontrolna negativna brisa, nakon čega će biti upućen na kućno liječenje. Smanjio se broj pacijenata u samoizolaciji s 3 na 2 jer je jedan pacijent imao potvrđen drugi negativni nalaz na koronavirus pa je od jučer poslijepodne u samoizolaciji dvoje pacijenata. Ipak – upozorio je Šimić – situacija nije mirna te i dalje moramo biti izuzetno oprezni. Izvijestio je kako je dosad uzeto oko stotinjak uzoraka, a sobe u kojima leže pacijenti dok čekaju nalaze, poprilično su popunjene. Apelirao je na građane da na hitni bolnički prijem dolaze samo ako se smatraju vitalno ugroženima ili imaju simptome koronavirusa. Podsjetio je da bolnica u ovoj situaciji radi drugim režimom te pozvao sve na strpljenje. Kao načelnik Stožera civilne zaštite Grada, Hrvoje Šimić najavio je da će i danas na našem području biti kontrola Županijskog stožera civilne zaštite koja će zajedno s policijom i Civilnom zaštitom Grada nadzirati moguće kritične punktove.

tekst: N.Pavlus, foto: arhiva 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit