Predsjednik RH u čestitci za Dan Grada:”Radite, gradite i razvijajte se!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Čestitku Našičankama i Našičanima danas je u našem slavljeničkom gradu uputio predsjednik RH Zoran Milanović:

-Dragi moji Našičanke, Našičani i prijatelji! Danas je Dan Grada i moj govor će biti iz srca i bez političkih poruka. Drago mi je da sam danas ovdje u Našicama, došao sam na poziv gradonačelnik Krešimira Kašube i mogu vam poručiti da nastavite raditi, graditi i razvijati. Našice je jedan mali, pristojan i lijep grad. S obzirom da nisam iz ovih krajeva, kada sam prvi put došao u Našice, a to je bilo tek negdje u mojoj 40. godini, bio sam ugodno iznenađen. Očekivao sam, naime, goru situaciju zbog rata, ali ovdje je život uređen i solidan i predstavlja sjajnu bazu za jedan pristojan život.  Hrvatska već nekoliko godina pripada Europskoj uniji i to moramo iskoristiti. Moramo povući novčana sredstva za obnovu i izgradnju infrastrukture što vidimo i kod vas u Našicama u kojima je krenula obnova ovih prekrasnih dvoraca i ostalih objekata. Stoga je moje mjerilo uspješnosti lokalne samouprave koliko su uspjele izvući sredstava iz EU fondova koje stoje na raspolaganju. Sretan Vam Dan Grada!  – istaknuo je u prigodnoj čestitci prilikom današnjeg posjeta Našicama predsjednik Republike Zoran Milanović koji je s domaćinima prošetao gradom.

 

tekst: N.Pavlus, foto: nasice.com

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit