Potražite i vi Lanu Jurčević

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageLana je ovih dana predstavila svoj novi singl 'Pronađi Me', s kojim ujedno najavljuje i novi album koji će se pojaviti u izdanju Hit Recordsa. Milana Vlaović napisala je stihove i glazbu, a aranžman potpisuje Predrag Martinjak Peggy. Ista ekipa s Lanom surađuje i na njenom novom studijskom albumu kojeg namjerava objaviti ovog proljeća, a jednu će pjesmu predstaviti i na skorašnjem HRF-u na Hvaru. Bit će to treći Lanin album, koja se može podičiti mnogobrojnim obožavateljima svih generacija. Inače, prošli album 'Jedan Razlog' i dalje je aktualan i vrlo tražen, ponajviše zahvaljujući svim velikim hitovima koji su se na njemu našli. Nakon što je snimanje nebrojeno puta odgađano, spot za novu pjesmu 'Pronađi Me' napokon je ugledao svjetlo dana.

U međuvremenu, Lana je našla vremena i za voditeljski angažman. Nakon što se nekoliko godina natjecala na Dori i redovito osvajala simpatije gledatelja, ovog se puta na tom glazbenom natjecanju pojavila u ulozi voditeljice. Posljednji put Lana je na Dori nastupila 2006. godine i s pjesmom 'Najbolja Glumica' osvojila deveto mjesto, a obožavatelji Eurosonga prošle su je godine odabrali kao predstavnicu Hrvatske na natjecanju OGAE Song Contest, i to s pjesmom 'Jedan Razlog'.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit