Potpisani ugovori s udrugama iz područja kulture i sporta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba danas je u Gradskoj upravi s predstavnicima gradskih udruga iz kulture i sporta potpisao ugovore o dodjeli financijskih sredstava za rad. Javnim natječajem osigurana su sredstva u vrijednosti oko pola milijuna eura, a danas su potpisani ugovori za prvi dio odobrenih sredstava u iznosu od 220 tisuća eura. Gradonačelnik je naglasio zadovoljstvo suradnjom s udrugama koje djeluju u gradu te istaknuo kako su upravo one važne za promociju grada te kako će im Grad i dalje pomagati u njihovom radu. Istaknuo je i kako se radi na ulaganju u sportske objekte, ali i kako se ove godine očekuje završetak obnove dvoraca te da će se time natrag dobiti mjesto koje najbolje predstavlja naš grad.
Predsjednik sportske zajednice Nikola Antolović rekao je kako je sportska zajednica najmnogobrojnija u našem gradu, ali i kako je spoj kulture sa sportom također vrlo važan.
Predsjednik HKD-a Lisinski Našice Miroslav Šarić istaknuo je kako je u radu udruga važno i volontiranje, ali i zajedništvo među svim gradskim udrugama koje postoje u našem gradu te koje najbolje promoviraju njegovo ime.
Ostali predstavnici udruga također su istaknuli zadovoljstvo suradnjom te zahvalili na dobivenim sredstvima.

tekst i foto: Katarina Matasić

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit