U OŽB Našice obilježen Dan narcisa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općoj županijskoj bolnici Našice prigodno je obilježen Dan narcisa – javnozdravstvena kampanja, koju je pokrenula Hrvatska liga protiv raka kako bi se podigla svijesti o važnosti preventivnih pregleda u svrhu ranog otkrivanja karcinoma dojki. Kako su istaknuli u Općoj županijskoj bolnici Našice, obilježavanjem ovog dana žele potaknuti na razmišljanje i djelovanje s naglaskom na preventivne preglede jer ukoliko se rak dojke na vrijeme otkrije mogućnost njegova izlječenja veća je od 95 %. Zbog toga je od iznimne važnosti informirati i potaknuti žene na odaziv u Nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke koji se u Hrvatskoj provodi od 2006. godine. U sklopu programa sve žene u dobi od 50 do 69 godina primaju poziv za mamografski pregled svake dvije godine s ciljem što ranijeg otkrivanja bolesti, većeg uspjeha liječenja, poboljšanja kvalitete života oboljelih te smanjenja smrtnosti.

 

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit