Most 3. gardijske brigade „Kune“ i Vijadukt „Mirna“ na novim poštanskim markama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 20. ožujka novi prigodni poštanski blok s dvije marke u seriji „Mostovi i vijadukti“. Motivi ovoga prigodnog izdanja su Most 3. gardijske brigade „Kune“ i Vijadukt „Mirna“, a autor bloka je Dean Roksandić, dizajner iz Zagreba. Fotografiju Vijadukta „Mirna“ koji se nalazi na Istarskom ipsilonu potpisuju Mario Romulić i Dražen Stojčić, fotografi iz Osijeka, dok je jedan od najdužih hrvatskih mostova, smješten na zapadnoj strani Osijeka, fotografirao Tomislav Veić iz Zagreba. Prigodni blok otisnut je u 30 000 primjeraka, a nominalna vrijednost svake marke u bloku iznosi 1,14 eura. Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana.

izvor: HP

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit