Policijska vjenčanja

Facebook
Twitter
Pinterest

Mladenci koji su svoje sadašnje životne družice i drugove upoznali u policijskim postajama diljem Kine na masovnoj ceremoniji izgovorili su sudbonosno da i zajedno uplovili u bračnu luku. Kinezi su organizirali masovno vjenčanje policijskih parova koji su se upoznali na radnom mjestu, kako bi potaknuli njihov moral u godini održavanja Olimpijskih igara. Ministar za javnu sigurnost Meng Jianzhu uputio je najljepše želje parovima koji su svoje buduće bračne partnere ili partnerice susreli u policijskim postajama diljem zemlje.

 

Na velikom vjenčanju bilo je stotinu parova. "Nije lako biti policajac. Da bismo zajamčili mir i stabilnost u našoj zemlji, često moramo raditi prekovremeno, mnogi od nas 'zarade' ozljede, a često žrtvuju i živote", rekao je Meng za agenciju Xinhua. Prema statističkim podacima objavljenim u studenome na dužnosti je u zadnjih šest godina u Kini poginulo 2,717 policajaca, a ozlijeđeno ih je oko 29.000. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit