Ponovo Beatlesi

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageGotovo 38 godina od razlaza liverpulske četvorke pojavile su do sada neobjavljene live snimke njihovog nastupa u hamburškom Star Clubu iz 1962., koje bi uskoro trebale ugledati svijetlo dana. Nezavisna izdavačka glazbena kuća iz Miamija tvrdi da ima do sad neobjavljene snimke Beatlesa iz 1962. godine s gaže u hamburškom Star Clubu, koje uskoro namjerava objaviti. Riječ je navodno o prvim snimkama nastalim nakon što se Ringo Starr pridružio bendu.

 

Fuego Entertainment se udružio s britanskim producentom/promotorom Jeffreyjem Collinsom te namjera objaviti 15 ekskluzivnih live snimki. Riječ je o live izvedbama pjesama kao što su Hank Williamsova Lovesick Blues i Maurice Williamsova Do You Believe, kao i hitova Twist And Shout, I Saw Her Standing There, Hippy Hippy Shake, A Taste Of Honey, Money i Ask Me Why. Collions kaže da je do snimki došao od DJ-a koji je svirao u istom klubu istu večer kad i Beatlesi. Datum objavljivanja nije još poznat. Apple Corps koji vodi poslove Beatlesa, provjerava da li su ove tvrdnje istinite i materijal autentičan.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit