Uskoro Brit Awards

Facebook
Twitter
Pinterest

Mika, Take That i Leona Lewis glavni su favoriti ovogodišnjih Britsa s nominacijama u četiri kategorije. Na dodjeli najvažnije britanske glazbene nagrade, 20. veljače, nastupit će Rihanna i Kylie. Video. Po tri nominacije imaju Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Kate Nash i Mark Ronson. Debitantski album Leone Lewis Spirit konkurira za prestižni Brit Award za najbolji album. U istoj su kategoriji nominirani Mika (Life In Cartoon Motion), Take That (Beautiful World), Arctic Monkeys (Favourite Worst Nightmare…) i Mark Ronson (Version).

 

Pjevačica je nominirana i za najbolju britansku izvođačicu, debitanta i singl (Bleeding Love): Mika je osim za album, u kategorijama za najboljeg solo izvođača, debitanta i singl (Grace Kelly): Take That još se bori za najbolji live nastup, grupu i singl (Shine): U međunarodnim kategorijama, po dvije nominacije imaju Kylie Minogue, Foo Fighters, Arcade Fire i Kings of Leon. Paul McCartney ponijet će doma nagradu za izvanredni doprinos u glazbi na Britsima 2008., koji će se održati u Londonu 20. veljače. Domaćini večeri bit će Ozzy i Sharone Osbourne, a na pozornici će se izmenjivati Rihanna i Kylie Minogue (nominirane u međunarodnim kategorijama), Leona Lewis, Mika, Mark Ronson, Kaiser Chiefs i Paul McCartney. Live prijenos s Britsa emitirat će se na ITV1. Više o Brit Awardsima 2008. na službenoj stranici Brits.co.uk. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit