Policija objavila rezultate akcije “Mir i dobro”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske, provedena je akcija „Mir i dobro“. Osnovni cilj akcije, koju Ministarstvo unutarnjih poslova provodi od 1993. godine, je smanjiti neželjene posljedice, spriječiti ozljeđivanje djece i mladih te nastanak materijalne štete. Policijska uprava je izvijestila da je zadovoljna postignutim rezultatima te su oni iz godine u godinu sve bolji. Policijski službenici proveli su niz aktivnosti preventivnog djelovanja u svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira i opće sigurnosti građana, što je rezultirao činjenicom da ni jedna osoba nije ozlijeđena tijekom trajanja akcije. Policijski su službenici oduzeli ukupno šest komada oružja, 887 komada raznog streljiva i sedam komada pirotehničkih sredstava. Tijekom trajanja akcije dva su osobna automobila oštećena uslijed rukovanja pirotehničkim sredstvom (na dakovačkom području i u Osijeku). Za vrijeme akcije, zbog počinjena dva prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, nadležnom državnom odvjetništvu prijavljene su tri punoljetne osobe. Zbog počinjenja dva kaznena djela, prijavljena je jedna punoljetna osoba.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit