Održana 89. godišnja skupština DVD-a Jelisavac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu je održana 89. izvještajna godišnja skupština DVD a Jelisavac, na kojoj su podnesena izvješća o radu u protekloj godini te doneseni planovi za rad društva u ovoj godini. U prošloj godini društvo je sudjelovalo na četiri natjecanja i postiglo dobre rezultate. Predsjednik DVD-a Jelisavac Darko Kuric istaknuo je da u prošloj godini nije bilo požara pa je uputio riječi zahvale mještanima na savjesnosti i članovima na preventivi. Izvijestio je i o planovima za ovu godinu, a to su nabavka nove opreme, rad s ekipama i na privlačenju novih članova te na rekonstrukciji vatrogasnog doma. Na skupštini su, osim članova društva, bili prisutni i gosti iz deset dobrovoljnih vatrogasnih društava iz bliže i dalje okolice te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Našica Vlatko Gašić, predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić, vijećnik u Gradskom vijeću i izaslanik gradonačelnika Grada Našica Franjo Kanđera i vijećnik u Skupštini Osječko baranjske županije Vanja Prošić te predsjednici i predstavnici svih udruga koje djeluju u mjestu. Gosti su jelisavačkim vatrogascima čestitali na njihovom dobrom radu. U nastavku Skupštine dodijeljena su priznanja i zahvalnice za dugogodišnji rad. Za četrdeset godina rada u društvu priznanja su dobili predsjednik društva Darko Kuric i zapovjednik Antun Briš, a zahvalnice za prošlogodišnji rad Goran i Matej Marenjak. Druženje se nastavilo uz tamburaše i večeru koju su pripremile članice društva.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit