Grad Našice objavljuje javni poziv

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Grad Našice, kao upravitelj nerazvrstanih cesta na području Grada Našica, objavljuje javni poziv svim nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste na dionici južne obilaznice od Ulice Petra Preradovića do Lapovačke ceste u Našicama. Obavještavaju se svi nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem su izvedene nerazvrstane ceste na dionici južne obilaznice od Ulice Petra Preradovića do Lapovačke ceste u Našicama da će dana 14.01.2020. godine početi postupak evidentiranja i izrade geodetskog elaborata izvedenog stanja navedenih nerazvrstanih cesta. Grad Našice, Trg dr. Franje Tudmana 7, Nasice, uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije Šime Sudarića, dipl.ing.geod., evidentiranog u komori pod oznakom Geo 1460 iz tvrtke Geosoft d.o.o., Petra Preradovića 8, Orahovica, započet će dana 14.01.2020. godine obilježavanje zemljišta na kojem su izgrađene navedene nerazvrstane ceste. Nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem u vlasništvu Grada Našica za navedene nerazvrstane ceste u Našicama mogu izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta i zatražiti eventualna pojašnjenja, dana 16.01.2020. godine u vremenu od 12 do 14 sati u prostorijama tvrtke Geosoft d.o.o., na adresi Braće Radića 11, Našice.”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit