Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policija nastavlja intenzivno traganje za nepoznatim počiniteljem

Nepoznati počinitelj jučer je u Suzi ukrao osobni automobil od 60-godišnjeg vlasnika koji je bio parkiran ispred obiteljske kuće. Nakon što je ukrao vozilo, izgubio je kontrolu nad upravljačem te je sletio u odvodni kanal, napustio mjesto prometne nesreće i automobil. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od oko 2.000 eura.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem.

Pronašao tromblonsku minu

Jučer, 29. siječnja, oko 16 sati, između Branjinog Vrha i Belog Manastira, 31-godišnjak je pronašao tromblonsku minu M-62 uz tzv. „Crni kanal“.

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu tromblon je izuzeo na siguran način.

Iz policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.
Građani, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, mogu ga bez straha od sankcija prijave policiji. Takva sredstva ne treba donositi u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PU osječko baranjska

Foto:ilustracija/PU OB

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit