Policija donirala 9 „umirovljenih“ policijskih vozila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske upriličena primopredaja 9 rashodovanih policijskih automobila koje je Policijska uprava osječko-baranjska temeljem Odluke potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića donirala strukovnim školama i to: srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice, srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata Đakovo, Prvoj srednjoj školi Beli Manastir, Strojarsko-tehničkoj školi Osijek, srednjoj školi Donji Miholjac i Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek temeljem Odluke o izmjeni Odluke o rashodovanju nefinancijske imovine PU osječko-baranjske.

Načelnik policijske uprave Osječko-baranjske Ladislav Bece istaknuo je: -„Ovom humanitarnom akcijom automobila koji su svoj „radni vijek“ odslužili kao policijska vozila, sada dajemo novu svrhu i namjenu te smo uvjereni u nastavak humanitarne akcije“.

Ravnatelj srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice profesor Željko Filjak u ime svih ravnatelja strukovnih srednjih škola zahvalio se na donaciji vozila te istaknuo da su donirani automobili novije generacije i da će uvelike pridonijeti stručnoj izobrazbi učenika srednjih strukovnih škola automehaničara, automehatroničara, autolimara, tehničara za vozila i vozna sredstva te vozača motornog vozila koji će na njima stjecati nova znanja i vještine te isto realizirali u budućem radu.

Načelnik policijske uprave Osječko-baranjske rashodovane automobile svečano je predao u posjed ravnateljima srednjih škola.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit