Gradonačelnik darivao vrtićance u jelisavačkom vrtiću maskama i slatkišima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Gradskog savjeta mladih Grada Našica Goran Konjetić posjetili su danas dječji vrtić u Jelisavcu te vrtićance darivali zaštitnim maskama i slatkišima. Dobrodošlicu su im poželjeli ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Snježana Kanđera i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić. Vrtić je – podsjetila je ravnateljica – s radom počeo 7. listopada, upisano je 36-ero djece iz Našica, Velimirovca, Jelisavca, Lile, Lađanske i Ribnjaka. Kapacitet je 40 djece u 2 skupine. Gostima je zahvalila na dolasku i darovima. Gradonačelnik Josip Miletić i ovom je prigodom izrazio zadovoljstvo realizacijom vrtića te istaknuo kako je najznačajnije da su djeca sretna i vesela. Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Vedran Dervić zahvalio je svima koji su pridonijeli da se projekt dječjeg vrtića u Jelisavcu ostvari jer je tako podignuta kvaliteta života i standard u samom naselju Jelisavac.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit