Podatak da je oko 50% testiranih osoba pozitivno govori kako se radi dobra epidemiološka trijaža

Facebook
Twitter
Pinterest

Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Ivan Hampovčan danas je novinarima rekao: -“S obzirom na epidemiološku sliku i naše Županije kao i cijele Hrvatske, veliki je broj osoba sa simptomima koje čekaju testiranje. Kapaciteti su razmjerno veliki (zajedno KBC-a i ZZJZ OBŽ), ali i dalje nedostatni da se tijekom 24 sata testiraju sve simptometske osobe. Upravo je zbog toga dobra mjera samoizolacije. Testiranje će i nakon sedam dana pokazati prisutnost virusa u organizmu i potvrditi dijagnozu koja se pretpostavlja. Trenutno na tržištu rada nema mikrobioga tako da ZZJZ nije u mogućnosti osigurati dodatne timove. Podatak da je oko 50% testiranih osoba pozitivno na koronavirus govori kako se radi dobra epidemiološka trijaža, a upravo će kvalitetna trijaža doprinijeti smanjenju lista čekanja na testiranje.”

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit