Podatak da je oko 50% testiranih osoba pozitivno govori kako se radi dobra epidemiološka trijaža

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Ivan Hampovčan danas je novinarima rekao: -“S obzirom na epidemiološku sliku i naše Županije kao i cijele Hrvatske, veliki je broj osoba sa simptomima koje čekaju testiranje. Kapaciteti su razmjerno veliki (zajedno KBC-a i ZZJZ OBŽ), ali i dalje nedostatni da se tijekom 24 sata testiraju sve simptometske osobe. Upravo je zbog toga dobra mjera samoizolacije. Testiranje će i nakon sedam dana pokazati prisutnost virusa u organizmu i potvrditi dijagnozu koja se pretpostavlja. Trenutno na tržištu rada nema mikrobioga tako da ZZJZ nije u mogućnosti osigurati dodatne timove. Podatak da je oko 50% testiranih osoba pozitivno na koronavirus govori kako se radi dobra epidemiološka trijaža, a upravo će kvalitetna trijaža doprinijeti smanjenju lista čekanja na testiranje.”

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit