Otvorena obnovljena Našička geološka staza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Planinarsko društvo “Krndija” Našice danas je otvorilo obnovljenu našičku geološku stazu dugu 23 kilometra. S projektom se započelo 2017. godine, a u ove tri godine intenzivno se radilo na uređenju, izradi geološkog stupa te popratnim sadržajima atraktivnih informacija o ovoj zanimljivoj stazi, postavljanju klupa i drugim investiranjima. Projekt je vrijedan gotovo pola milijuna kuna. Nositelj projekt bilo je PD “Krndija”, a izvođač radova “Našički park”. Na današnjem otvorenju institucijama, udrugama i pojedinicama koji su pomogli u ostvarivanju ovog velikog i važnog projekta za Našice i cijeli kraj, zahvalio je predsjednik PD “Krndija” Našice Hrvoje Tržić. Otvorenju su nazočili: gradonačelnik Josip Miletić, direktor “Našičkog parka” Hrvoje Žiha, direktorica Našičke razvojne agencije Magdalena Vidaković-Gelenčir, direktor Turističke zajednice Srečko Perković, geolog Goran Radonić, brojni planinari i mnogi drugi prijatelji našeg Planinarskog društva.

tekst:N.Pavlus, izvor: PD “Krndija” Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit