Ministar Marko Pavić i zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler održali radni sastanak s gradonačelnikom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Našica Josip Miletić održao je danas u Našicama kraći sastanak s ministrom regionalnog razvoja i fondova europske unije Markom Pavićem i zastupnikom u Europskom parlamentu Karlom Resslerom. Razgovaralo se o realizaciji europskih projekata, a bila je to ujedno i prigoda da ministar Pavić simbolično uruči i novi projekt iz programa “Zaželi, uključi se, ostvari se, važna si – faza II” koji će biti realiziran u idućih 18 mjeseci na području Grada Našica. Riječ je o drugoj fazi vrlo vrijednog projekta kroz koji će biti zaposleno 60 osoba koje će brinuti o tristotinjak krajnjih korisnika starije životne dobi. Ukupna vrijednost druge faze je 5 milijuna kuna, a projekt su jučer potpisali gradonačelnik Josip Miletić i ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović. U sklopu projekta “Zaželi” participirat će i “Našički cvijet – udruga osoba s invaliditetom Našice”, koja će kroz projekt pod nazivom “I nama je pomoć potrebna” zaposliti 8 osoba. Ugovor je u ime Udruge potpisala predsjednica Gordana Blagajac. Inače, ukupna vrijednost projekta “Zaželi” iznosi više od milijardu i pol kuna, zapošljava preko 6 tisuća žena u Hrvatskoj koje brinu o 35 tisuća kućanstava.

 

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit