Osnovana Udruga veterana 68. bojne Vojne policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Antunovcu održana osnivačka skupština Udruge veterana 68. bojne Vojne policije pod motom  “Zajedno u ratu, zajedno u miru”. Cilj osnivanja ove udruge je organizirano povezivanje svih bivših i sadašnjih pripadnika 68. bojne VP-a koji su na bilo koji način doprinijeli stvaranju samostalne i neovisne RH-a,  kao i održavanje kontinuiranog sjećanja na poginule i umrle kolege. Skupštini su uz 86 članova udruge, nazočili i brojni gosti: predsjednik  Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH general pukovnik Slavko Barić, izaslanik župana Osječko-baranjske županije Boris Abičić, izaslanik Grada Osijeka Jurica Tolj, izaslanik predsjednika ZUVVPDR Ilija Cota i predstavnici drugih udruga s područja naše županije.

Za predsjednika Udruge izabran je Zvonko Rajić, zamjenik predsjednika je Zvonko Pongrac, potpredsjednik Damir Basar, tajnik Zlatko Oroz, a pet članova Veteranskog vijeća su Miroslav Pauzar, Pero Čizić, Dubravko Juginović, Dario Štekić i Tomislav Major. Za predsjednike klubova po gradovima i županiji izabrani su: za Valpovo Stevo Horvat, za Našice Ivica Lamot, za Đakovo Davor Leci Lacković, za Osijek Igor Toman, za Donji Miholjac Tihomil Sertić, za Čepin Zlatko Arambašić, za Baranju Ivica Jurišić – Mišo, a za Virovitičko podravska županija Ivan Selenić. U Nadzorni odbor udruge izabrani su Ivica Klisurić, Idris Zidarić i Siniša Romer.

izvor: Udruga veterana 68. bojne Vojne policije

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit