Organiziranje humanitarne manifestacije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Humanitarna udruga Dar dobrote jučer je u hotelu Park Panolija organizirala sastanak s predstavnicima udruga, organizacija, institucija i neformalnih udruženja vezano uz organiziranje i sudjelovanje na jubilarnoj 5. manifestaciji “Mali grad velikog srca”. Na sastanku su nazočni bili predstavnici udruge starih športova, DND-a, Moto kluba Racing Našice, ParkRunnersa, Crvenog križa, planinarskog društva “Krndija” i predstavnice neformalnog udruženja Druške. Manifestacija će se održati 1. i 2. rujna, a na sastanku je dogovoreno da će se u sklopu nje održati utrka na 5 km za građane i djecu, koncert grupe Fluentes, natjecanje u kuhanju, radionce sa sijenom, koncert Duhovne glazbe, a u ponudi će biti i mnogobrojna gastronomska ponuda. Predsjednik udruge Dar dobrote Robert Kresić rekao je kako se tijekom organizacije stalno javljaju nove ideje i da će prije manifestacije održati još jedan ovakav sastanak.

 

 

Tekst i foto: Katarina Bosak

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit