Preventivna akcija policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Odjel prevencije Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s Biciklističkim klubom Našice sutra organizira informativno-preventivnu akciju podjele svjetala, obveznih sigurnosnih elemenata svakog bicikla te reflektirajućih prsluka i kabanica za najmlađe. Pozivaju sve bicikliste zainteresirane za preventivnu aktivnost dijeljenja rasvjetnih tijela da u 16 sati dođu u centar Našica. Cilj akcije je educirati širu populaciju biciklista o pravilnoj vožnji u prometu i nošenju zaštitne opreme, a želi se i pridonijeti razvoju svijesti o rizicima sudjelovanja u prometu. Dugoročan cilj jest educirati bicikliste o sigurnom ponašanju te smanjiti broj prometnih nesreća sa smrtnim ishodima na cestama.

 

Izvor: MUP

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit