Općina Podgorač prezentira budući Sportski centar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na fb stranici Općine Podgorač, Podgorač info, prikazana je video projekcija projekta budućeg Sportskog centra Općine Podgorač, koji se planira izgraditi financijskim sredstvima europskih fondova, u 100 %-tnom iznosu. Vrijednost investicije je procjenjena na 10 milijuna kn. Sportski centar Podgorač je višenamjenski projekt uz koji bi se trebalo izgraditi 150 sjedećih mjesta za veliki nogomet, malonogometni tereni s umjetnom travom, dva teniska terena, nove sportske svlačionice za veliki nogomet, mali nogomet i tenis te fitnes na otvorenom, dječje igralište, parkiralište za automobile s prilaznom cestom i nova sportska dvorana. Sportski centar  trebao bi biti u funkciji svih sportskih klubova s područja Općine Podgorač  – ističe načelnik Goran Đanić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit