Općina Feričanci pomaže mlade obitelji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinski načelnik Općine Feričanci objavio je javni poziv mladim obiteljima za dostavu prijava za financijsku pomoć u rješavanju
stambenog pitanja na području Općine Feričanci u 2019. godini.  –  Općina Feričanci namjerava pomoći mladim bračnim parovima u rješavanju stambenih pitanja, s ciljem zadržavanja postojećeg i povratka iseljenog stanovništva te poticanja naseljavanja mladih obitelji na području Općine Feričanci – ističe općinski načelnik Marko Knežević. Financijska pomoć može se odobriti podnositelju zahtjeva isključivo za izgradnju novog objekta na području Općine Feričanci. Temeljem ovog Javnog poziva može se ostvariti potpora do iznosa od 10.000 kuna. Podnositelj zahtjeva može biti isključivo fizička osoba, do 40 godina starosti, koja živi u bračnoj zajednici. Javni poziv objavljen je i na službenoj internetskoj stranici Općine Feričanci. Prijava na stalni javni poziv podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu u pisanom obliku na obrascu prijave koji izrađuje Jedinstveni upravni odjel. Obrazac se može preuzeti u Općini Feričanci, a dostupan je i na internetskoj stranici Općine Feričanci (www.opcina-fericanci.hr), na kojoj je objavljen cjeloviti tekst javnog natječaja.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit